Tolga Gürci Kimdir ?, Albümleri, Sosyal Medya Hesapları

Tolga Gürci
Tolga Gürci

Tolga Gürci Kimdir?, Albümleri, Sosyal Medya Hesapları ; Tolga Gürci’nin yeni projesi “TATQPAT” 14 Haziran 2021 tarihinde bütün dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Müziğin her türlü farklı tarzlarıyla ilgilenen, gelişime sürekli açık ve müzik kulağının her türlü müziğe yatkın olması ,farklı müzik soundlarını beraberinde getirmiştir.

R&B ,Hiphop, Rap , Underground ve son zamanların yaygın olan müzik tarzı Drill , Trap ve bu tarzların geniş dalları Chill Drill , Clup Banger tarzlarınıda içerisinde barından üretimleri bulunmaktadır.

Tolga Gürci Kimdir?

Tolga Gürci , 29 Temmuz 1995 Erzurum, Narman doğumlu Müzisyen,Beat maker ve söz yazarı.2003 yıllarında , İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ikamet etmeye başlamıştır.

Müzik hayatına 2006 yılında Türkçe Rap’ten ilham alarak kendi şarkı sözlerini yazarak başlamıştır.

Daha sonra müziğe olan tutkusu ilgisi ve merakı dahada artmış olup, kendini bu alanda geliştirmeye başlamıştır.Program bilgisi söz yazmak ve alt yapı üzerine yoğunlaşmıştır.

İlk profesyonel Stüdio Kaydı

İlk stüdyo kaydını 2010 yılında , eski bilinen adıyla ”undermic” olarak ”Bırak Beni” isimli şarkısını kaydetmiştir. Ardından olumlu ve güzel tepkiler aldıktan sonra 2011 yılında ”Yıkık Düşler” İsimli şarkısıyla devam etmiştir. O zamanların dillere dolanan şarkısıyla dinleyenlerin tekrar tekrar dinlediği, ”Buralar hep sen gibi kokuyor, her baktığım seni andırıyor, şimdi bir elveda masalıyım, hiç kimse ben gibi sevemiyor ” nakaratının sözleriyle çoğu insanın beğenisini kazanmıştır.

Daha sonra yeni şarkılar üretmeye devam etmiştir.

Üretmek Benim işim

Ürettiği şarkıların yoğun beğeni kazandığı dönemlerde hız kesmeden sürekli yeni şarkırla gündem olurken 2012 yılında üretmek benim işim diyerek yayımladığı şarkılar , Rüya , Sağ Duyum, Sende Yalansın , O şimdi yok , Silemem adını , Kulak ver Ağlayışıma , Karaleke ,Ölmek kadar kolay gitmek , Sevgin ve Sen, Telafisi yok hayatın,Sensizliğin Melodisi,Seni Seviyorum Diyemeden, Sevgi Fısılda Kulağıma,Yapmacık Cennetim, Yıldızlı Düşlerim, Özlerim Ben , Mutlu Kal , Bensizlik Güzelmi , Bebeğim Gitme ve son olarak Seni beklemem isimli şarkılarıyla çok seri üretim yaparak 2012 yılında 20 şarkı yaparak üretmek benim işim diyerek beğenileri toplamıştır.

Müziksiz Kalmayın, Pes etmeyin

2011-2012 yıllarında hızlı ürettiği şarkılardan sonra, 2013-2015 yılları arasında müziğe istenmeyen sebeplerden dolayı uzak kalmıştır. Yaşadığı problemler neticesinde uzun bir süre ayrı kalmıştır. Bu süre zarfında müziksiz yaşayamayacağını anlayıp, yaşanılan şeyler ne olursa olsun müziğin, hayatında bir şeyleri başarmak için en büyük ilaç olduğunu anlamıştır. Tekrardan 2015 yılının son aylarında katılmış olduğu ”Yetenek Sizsiniz Türkiye ” yarışması elemelerinde tanıştığı ” Mafi” ismiyle bilinen arkadaşıyla tanışıp , beraber üretmeye başlamıştır.

Katıldıkları yarışma sonrasında, MAT-G grubunu kurmuştur.

MAT-G etiketiyle yeni bir sürece girdiklerinin bilincinde ilerleyip, kaliteli işlerle piyasada ki yerlerini korumayı başarmışlardır.

Zor , İstanbul , Elimi Tut , Arıyorum , Artık gelmiyor içimden , Enayi , Koş , Kumpas,Değişirdim Belki ve Sonuna kadar isimli şarkılarıyla beğenileri toplamışlardır. O dönemlerde çıktıkları çok sayıda konser’de sahne performanslarıyla dikkatleri ve yoğun ilgiyi üzerlerine çekmeyi başardılar. Geleneksel şehir festivallerinde boy gösteren MAT-G grubu bununla birlikte çok sayıda şehirde konserlerde boy göstermiştirler.

Tolga Gürci Solo Kariyeri

2019-2021 yıllarında solo ürettiği şarkılarla’da güzel işlere imza atan Tolga Gürci, Konuş Benimle,Herşey Yolunda,Bul onu parçala,Değil Umurumda, Kara , Anlatsam Anlamazsın,İz var , Bu Kafayla , Nasıl Gidersin ve TATQPAT isimli şarkılarıyla tüm dijital platformlarda yer almıştır.

Kariyerinde Çok sayıda single üretip , tanıtım şarkıları ve oyun müzikleride yapmıştır.

Genel kariyeri Tolga Gürci

Genel kariyerinde 100 den fazla solo ve grup çalışması olarak şarkı üretmiştir. Tüm platformlarda yer alıp tüm dinleyenleriyle buluşmaya gayret göstermiştir.

Tolga Gürci – TATQPAT  şarkı kapağı

Tolga Gürci - TATQPAT  şarkı kapağı
Tolga Gürci – TATQPAT  şarkı kapağı

Sosyal medya’da Tolga Gürci;

instagram: https://www.instagram.com/tolgagurcii/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3zlg67Q22APt9YxzQckSmB

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9joVKJJaHDGYvT-ZiDI0Lw

Deezer: https://www.deezer.com/fr/artist/87584442

Apple Music : https://music.apple.com/us/artist/tolga-g%C3%BCrci/1504085006

Amazon Music : https://music.amazon.com/artists/B085HR7WVJ/tolga-g%25C3%25BCrci?marketplaceId=ATVPDKIKX0DER&musicTerritory=US

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!