Sharp Servisi
Sharp Servisi

Çalışmalarımıza bir yıl Garanti sunuyoruz. Sharp Servisi olarak sadece Buzdolabı ürününe servis destekleri sunacağız. Teknik servis garantimiz Bu garanti neticesinde 2. Bir arıza da para almıyoruz. Ödemelerinizde de dikkat ediyoruz yani sizleri katan fahiş fiyatlardan uzak duruyoruz. Vermiş olduğumuz ekonomik tamir fiyatlarıyla ürünlerinizi tamir ediyoruz. Gerçek ve nitelikli bir tamirci sizleri üzmeden ve uygun fiyatlara. Onaran servistir servisimiz ihtiyacınızı karşılayacak iyi nitelikli personellerden. Ehil ve işi bilen çalışanlardan oluşmaktadır. Sizin için çalışmalarımızı. İstanbul Anadolu Yakasında.  Ataşehir, Kozyatağı, Erenköy, Kartal, Göztepe, Maltepe, İdealtepe, Büyükbakkalköy. Sultanbeyli. Sancaktepe. Sarıgazi. Dudullu. Çengelköy. Çekmeköy. Beykoz. Şile. Gibi bütün ilçelerin tamamına hizmet verir verdiğimizi bilmenizi isterim.

Sharp Servisi

İsteklerinizi karşılayacak ve nitelikli personelleri adresinize kadar ulaştıracak. Kurumsal servis Asya firmamız her türlü desteği sunarken ihtiyacınızı karşılayacak. Lider nitelikli çalışan kadrosu ile ve tam donanımlı araçları ile adresinize kadar gelerek ürünlerinizi yerinde sizlerin tam karşısında sizlerin göreceğini şekilde Sharp Servisi tamir edecek.

Bizleri talep ediyorsanız hızlıca arayarak kurumsal ve bireysel müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmetlerin aynısından. Sizler de edinebilirsiniz. İstanbul için her konuda. Biz Anadolu Yakası’nda olmamıza rağmen. Avrupa yakasına kadar hizmet gönderiyoruz. Yani kısacası donanımlı araçlarımız. Avrupa Yakası Hatta çengelköy’den. Tutun Çekmeköy’den Beykoz’dan Riva’ya kadar bu kadar uzak bölgelerde ait olmak üzere Bunun dışında. Kocaeli İzmit Bölgesi’ne kadar uzanan servis ağı ile sizlere yardımcı oluyor.

Sharp Buzdolabı Servisi

Bir tamirci istediğiniz tamir hizmetini yerinde verebilmeli. Eğer yerinde veremiyorsa bilin ki bunlar Usta değil Usta olanlar genellikle yerinde hizmet verebilen ve güvenilir güler yüzlü eğitimli personellerden oluşur. Firmalardan teknik servisi isterken bu hizmeti verebiliyor mu ve sizin evinizde tamirat hizmeti sunabiliyor mu. Bunlara dikkat edin çünkü piyasada birçok işi bilmeyen toplayıcı ekipler, Ürünlerinizi topluyor. Sharp Servisi Atölyede tek bir kişinin gözetimi altında. Tamir ediyor ve teslim ediyoruz. Bunlar hem yüksek maliyetlerle hem fahiş fiyatlarla hem, Gerçekten sizin ürünlerinizi tamir edebiliyor mu, Ya da tamir etmeyeyim ürünleri orijinal parçaları ile yenilemeyip adresinize teslim ediyor, Olabilir bunlara dikkat edin. İletişim Merkezimiz 0216 469 34 35 – https://istanbulsharpservisi.org/ web sitemiz dende ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!