Sektörel Gündem Raporu
Sektörel Gündem Raporu

Sektörel Gündem Raporu Teknoloji ve internetin çok hızlı bir şekilde gelişmesi sonucu toplu kitle iletişim araçlarının kullanımı da aynı oran da artış göstermiştir. Dünyanın her tarafından her türlü olay ya da haber anlık olarak hedef kitlelere rahatlık ile aktarılabilmektedir.

 Sektörel Gündem Raporunun Amacı

Medya sektörü vasıtası ile hedef kitlelere her gün çeşitli konularda milyarlarca mesaj yollanmaktadır. Bir sektörel kimlik olarak etrafa yayılan bu mesajların bir kısmı sizin için önem arz ederken bir kısmı ise önem arz etmemektedir. Etrafta dolaşan milyarlarca haber arasında sektörünüz için önemli olanları seçip hazırlamak ise medya takip merkezinin sorumluluğu altındadır. Seçilen haberler arasından oluşturulan sektörel gündem raporları sayesinde mevcut şirketlerin kısa, orta ve uzun vade de hareket tarzlarının belirlenmesine yardımcı olmaktadır.

Sektörel Gündem Raporu

Bu hazırlanan rapor sayesinde iş sektörünüzün alanına giren haberlerden haberdar olabilir, sektörün durumunu kontrol edebilir ve etrafınızdaki rakip firmalardan önde olabilirsiniz. Sektörel gündem raporlarının sabit bir formatı olmamakla birlikte, yapısı bulunulan sektörel yapının içeriğine göre değişiklik göstermektedir.

 Sektörel Gündem Raporu Konuları

Sektörel alanda faaliyet gösteren firmaların/markaların stratejik hedefleri, Firmaların birbirleri ile gerçekleştirdikleri ortaklık anlaşmaları, Yeni sektörel pazar arayışları, Şirketlerin faaliyet gösterdikleri pazarlardan çekilme kararları, Markalar arasındaki mevcut işbirliklerinin bitme yada uzama kararları, Mevcut pazarda piyasaya sürülen yeni ürünler hakkında bilgiler, Şirketlerin piyasada uygulama kararı aldıkları yeni kampanya tanıtımları, Markaların açtıkları yada kapattıkları şubeler hakkında bilgiler, Sektörel Gündem Raporu  firmaların aldıkları ödül yada gerçekleştirdikleri başarılar, mevcut sponsorlukların değişmesi / yeni sponsor bulma çabaları, yeni projeler geliştirme çabaları (genellikle sosyal sorumluluk alanına giren projeler), pazarda faaliyet gösteren mevcut markaların / firmaların başlattıkları reklam faaliyetleri, markaların sahip oldukları mevcut imaj ve sloganlarının değişip değişmedikleri konusunda bilgiler, Kurumların gerçekleştirdikleri kar yada zarar açıklamaları ile şirketlerin orta yada uzun vadedeki planlarını etkileyebilecek her türlü gelişmeler konu olarak alınmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!