Kadıköy Su Tesisatçısı
Kadıköy Su Tesisatçısı

Amacımız öncelikle insanların su tesisatı kaçakları sorununu ortadan kaldırmak üzere kurulmuş olan Kadıköy su tesisatçısı firması olarak bilinmekteyiz. Su tesisatı ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Başka firmalar gibi şu saate açılıyor – şu saate kapatıyoruz.

Bugün Pazar hizmet vermiyoruz demiyoruz. Müşterilerimizin mağduriyetini tahmin edebildiğimiz için 7/24 hizmet vermekteyiz. Bu sebeple Kadıköy halkı bizi çok seviyor ve çok uzun yıllardır bizimle çalışmaya devam ettikleri yetmiyormuş gibi konu komşusuna bizleri önererek bizlerden aldığı nokta atış hizmet için teşekkür etmektedirler.

Kadıköy Su Tesisatçısı

Firmamız su kaçağı tespiti için ücret talep etmez. Ancak sorunun şuradan kaynaklandığını ve şu şekilde düzeltilebilir denilerek müşterilere önceden bir fiyat teklifi yapılarak eğer müşteri onay verdiği sürece işe başlanacaktır. Örneğin; musluk su kaçakları için bizimle iletişime geçen bir müşterimiz su kaçağının yeri zaten belli bizden su kaçağı tespiti için ücret alacak mısınız diye sorduklarında bizim cevabımız kesinlikle şu şekilde olmaktadır.

Su tesisatınız ile ilgili sorun yaşıyorsunuz size en uygun fiyatla bu sorunu ortadan kaldırabiliriz. İsterseniz diğer firmalardan fiyat teklifi alarak da bizim ne kadar uygun fiyatlı çalıştığımızı anlamanız için sizlere açık kapı bırakmak tayız.

0532 069 41 58

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!