İnşaat Sektöründeki Gelişmeler

İnşaat Sektöründeki Gelişmeler
İnşaat Sektöründeki Gelişmeler

İnşaat sektöründeki gelişmeler her gün bir adım daha ileriye ve iyi yönde gelişime devam etmektedir. Sanayileşen Dünya üzerinde her gün ilerleme kaydedilmektedir. İnşaat Sektöründeki Gelişmeler Türkiye’de sanayileşen Dünya arasındaki yerini her geçen gün bir adım daha ileriye götürmektedir. Türkiye’nin inşaat sektöründe gelişmesiyle birlikte birçok çalışma sahası daha inşaat sektörü için hazır hale getiriliyor.

 200 Yan Sektör’de İnşaat Sektörüne Ekleniyor.

Konut satışları üzerinde süren ekim ayından beri ilerleyen artış sayesinde inşaat sektörü ilerlemeye devam ediyor. İnşaat sektörüne eklenen bu 200 yan sektörün 1 Kasım seçimlerinin verdiği sonuçlarla ortaya çıktı da ortada.

İnşaat Sektöründeki Gelişmeler

TL’nin düşmesiyle konut artışları tavan yapan ülkemizde her geçen gün yeni bir inşaat yapılmasına da olanak sağlıyor. İnşaat sektörünün artmasıyla birlikte ülkemizin de sanayi sektöründe gelişmesine de olanak sağlıyor. İnşaat Sektöründeki Gelişmeler 1 Kasımda sandıktan çıkan tek partili yönetimde ülkedeki inşaat sektörünü ileri aşamaya taşınması da söz konusu oldu. İlerleyen günlerde de inşaat sektöründeki iyileşmenin her gün ülkemiz adına iyi yönde ilerleyeceğine kanıt sağlıyor.

İnşaat sektöründeki bu denli artışın nedeninin konut satışlarındaki ilerleme olduğu aşikardır. Eylül ayında düşüşe geçmeye başlayan konut satışlar ekim ayında ise yükselişini geri kazanmıştır. Türkiye İstatistik Kurumunun öngördüğü verilere göre 2015’ten önceki yıllara göre konut artışı %8 oranında artış gösterilmiştir. 104.108 olan konut artışları 2015 yılından sonra ‘lik bir yüzdeyle 234.814 artış sağlamıştır. Bu artışta satılan konutların bir çoğu İstanbul, Ankara, Edirne ve İzmir gibi yerlerde olağan artışın daha fazla olduğu aşikar bir durumda. İnşaat Sektöründeki Gelişmeler Büyük şehirlere olan göçün ve büyük şehirlerde alınan konutlar inşaat sektörüyle birlikte ülkemizin ekonomisini de ön plana çıkartmaktadır. Türkiye’deki sanayilerin 45 milyar dolar (117 milyar TL) olduğu tahmin ediliyor. Buda Türkiye’yi sanayileşmede öne geçiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!