featured

Hayvanların Önemi Hayvanlar yaşantımızda çok önemli rol almaktadır. İnsanların birçoğu bunu bilmese de onların yararı bizlere çok fazladır. Bazı din kitaplarında onların insanlar için gönderildiği de söylenmektedir. Hayvanların bizler için verdiği besinler (et, süt, bal vb.) hayatımızın vazgeçilmez tatlarındandır. Sadece verdikleri besinlerle de kalmayıp bize dostluk yapmaları ve karşılıksız sevgiyi bizlere göstermeleri onları korumamız beslememiz ve onlara sevgi göstermemiz için açık sebeplerdendir. İnsanların hayvan sevgisini birçok yerde görüyoruz.

Evlerinde tek yaşayanlar veya hayvan sevgisi olan kişiler artık evlerine onları alıp, evin bireyleri gibi davranıp, onları besleyip büyütmekteler. Bazı hayvanlar insanlara birçok yerde yardımcı olmaktadır. Onların sayesinde, insanların işleri de kolaylaşmaktadır.

Hayvanların tıpta ve bilimde de önemi çok yüksektir. Birçok bilim adamı icatlarını onlardan esinlenerek yapmıştır. Onların bizlere yararı çok fazladır. bizim onları korumamız, yaşam alanı sunmamız ve doyurmamız gerekmekledir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!