featured

Gezen Tavuk Yumurtası Protein bakımından çok güçlü bir besin olan yumurta, günümüzde bireyler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Gezen Tavuk Tüketiciler özellikle gezen tavuk yumurtasını seçerken doğal ve taze olması da her zaman ilk planda yer almaktadır. Gezerek beslenen tavuğun yumurtası her zaman daha makbul olduğu için firmamızdan istediğiniz sayı kadar talepte bulunabilirsiniz. Tavuk Satışı Özel olarak yetiştirdiğimiz tavuklardan elde ettiğimiz yumurtalar için tek tıkla ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Gezen Tavuk Yumurtası 

Tavuk Yumurtasında Uygun Fiyatlar

Aktav tavukçuluk olarak 1990 yılından bu zamana kadar üretimlerimizi aynı performans ile yaparak müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Gezen tavuk yumurtasını kendiniz ve aileniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Protein içerikli bir besin olan yumurtayı asla sofralarınızdan eksik etmeyin.

Veterinerlerimizin kontrollerinde olan yumurtalarımız sağlıklı doğal ve taze olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Uygun fiyatlarla evinize sağlık getirerek her zaman sizlerin yanınızda oluyoruz. Çayır yumurtası adı da verilen gezen tavuk yumurtası ile her zaman liderliğimizi açıklayan bir firmayız. 3 kat daha fazla protein içeren yumurtalarımız sizleri bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!