gezen tavuk
gezen tavuk

Değerli evor kullanıcıları, Sizler eğer organik tavukla ve besin değeri yüksek kaliteli tavuk arıyorsanız, Aktav’la tanışmamışsınız demektir, Yürüyen organik tavuk denilince akla gelen en kusursuz firmalar arasında yerini almaktadır.

Gezen Tavuk

1990 yılından bu zamana küçük baş hayvan çadırı kurulumları konusunda uzman, kümes kurulumu, canlı tavuk pazarlama ve yumurta pazarlama yapmakta olan işletmemiz Manisa, Akhisar’da faaliyetlerimi yürütmektedir. Aynı anda Afyon ve Ankara’da bulunan kümeslerinde Lohman brown, ataks ve pleymut cinsi civciv üretimi yapmaktadır.

Üretimde İhtiyacınız olan Herşey En İyi Kalite & Hizmetle Sizinle Sloganı ile Gezen Tavuk ve Tavuk Satışı konusunda sizlerle iletişim halinde olan mükemmel iş ahlakı olan ciddi bir kadro ile sizlere güzel destekler sunmaktadır.

Tavuk Satışı

Çayır Yumurtası Olarakda akılda kalmış ve bilinen serbest gezen tavuk yumurtaları bitki ve haşere (tavuğun doğal besini) tüketen tavuklardan üretilir. Gıda uzmanlarının ve doktorların en çok tavsiyesi gezen tavuk yumurtasıdır. Organik Yumurtayla Gezen Tavuk Yumurtası Aynı Değillerdir. Organik yumurta üretiminde de beslenmeye önem verilir ancak tavuklar gün ışığına erişimi kısıtlanmıştır. Serbest gezen tavuğun yumurtası ile diğer yumurtalar arasındaki en önemli farkı ise yumurtaların besin değeridir. Gezen tavuk yumurtası normal yumurtaya göre üç kat daha fazla E vitamini, 1.5 kat daha fazla A vitamini, 3 kat daha fazla Omega 3 içermekte o nedenle sizlere tavsiyemiz Aktav şirketini mutlaka web sitesini ziyaret ediniz.

http://aktavyarka.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!