Franke Servis Dragos

featured
Franke Servis Dragos

Dragos’dan İstanbul Dragos ve altyapı her zaman hizmetindeyiz. Yılların tecrübesi ile işlenmesi her zaman bir numara kazandırdı. Franke Servis Dragos Hedefleyen asla şaşmadan, doğru profesyonelce, sizlere ilk günkü çalışma isteğimizle sizlerleydi. Özel servis statüsünde çalışan firmamızdan Franke Markası’nın tüm modelleri için yardım gerekiyor. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, bozucular, fırın, ankastre mutfak ekipmanları, kurutma makinesi, klima, su ısıtıcı gibi cihazlarınız için arayınız.

Dragos Franke Servisi
Dragos Franke Servisi

Franke Servis Dragos

Misyonumuz, dayanıklı beyaz eşyalarından maksimum faydayı açıkları yardımcı olmaktır. Öte yandan, modellerin ömrünü uzatmak ve kalite kullanım sunmaktır. Vizyonumuz, modern teknolojilerle izimizi kendindedir ve hizmetlerimize ediyoruz.

Dragos ve Çevresinde Hizmetlerimizle Sizlerleyiz İstanbul, Dragos’un sahip olduğu zamanın büyüklüğünü. Dragos ve üzerindeki özel servisler, en iyi servis sunan firmayız. Dragos Franke Servisi, iletişim sistemimiz 7/24 yapmaktadır. Franke Servis Dragos Kesintisiz şekilde, hem İnternet sitemizden, hem de çağrı merkezimizde iletişim kurunuz olabilir.

Güven beyaz eşyalarınız adresinize gelsin hemen hemen firmamızla yazmak geçebilirsiniz. Montaj ve kurulum, tamirat, rutin kontrol, kurulum ve yenilenmesi, yedek parça takılması, parçaların değişmesi gibi çalışmalarımız arasındadır. Personelimiz teknik yaptırıyor, Franke Markası ürünlerinde, eğitimli ve deneyimlidir. Size en iyi hizmeti sunacağız.

Dragos Franke Servisi

Modellerin yedek parça değişimlerinde markanın orijinal parçaları monte edilmiştir. Kesinlikle çıkma parça kullanılmaz. Franke Markası dayanıklı beyaz eşya ve ankastre ürünlerinde birtakım garanti ediliyor. Özel servisimiz, danışanlarımıza garanti haklarını, imtiyazlarını kullandır maktadır. Beyaz eşyalarınızı etkinleştirmek, ömrünün uzaması için işini özenle yapan ve bilgisi olan servislerle çalıştı dikkat ediniz. Dragos Franke Servisi Biri, çakma tabir edilen kötü niyetli, birtakım dolandırıcı firmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Jestin yetkili belgesierini, çalışma izinlerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!