Endüstriyel Mutfak Servisi Maltepe

Endüstriyel Mutfak Servisi
Endüstriyel Mutfak Servisi

Maltepe Endüstriyel Mutfak Servisi sanayi tipi çamaşır makineleri değişen teknolojinin gelişmesiyle beraber daha yeni teknikler kullanılarak üretilmeye başlamıştır. Daha az gürültü ve titreşim vardır. Makine su alırken deterjanı aynı anda çözerek su dolaşımına katar. Çamaşır yıkamak için maksimum 120 kiloya kadar Çamaşır yıkayabilir. Tek seferde zamandan ve enerjiden tasarruf yaparak Çamaşır yıkamak mümkündür. Endüstriyel Mutfak Servisi tüm iş yerleri için gereklidir. İş yerlerinde hijyenin sağlanması için bu ekipmanlara ihtiyaç vardır.

Endüstriyel Mutfak Servisi

Endüstriyel Mutfak Servisi Programları endüstri tipi çamaşır makineleri tıpkı ev tipi çamaşır makineleri şeklinde kullanıma sahiptir. Program sayısı çok önemlidir. Endüstriyel Mutfak Servisi Yüksek ısıda çamaşırlara zarar vermeden yıkama özelliği yardımıyla hastanelerde tercih edilir. Bazı makinelerde kirli Çamaşır kapağı ve temiz Çamaşır kapağı farklıdır. Kirli kapaktan doldurulan çamaşırlar yıkandıktan sonra temiz kapaktan alınır. Hem de kurutma da sağlanmış olur.

Endüstriyel Servisi

Endüstriyel Mutfak Servisi üretimi meydana getiren birçok firma vardır. Üretilen Çamaşır makinesi özelliğine ve program sayısına göre ücreti belirlenir. Endüstriyel Mutfak Servisi en az 10 kilo yıkama özelliğine sahiptir. Endüstriyel Servisi En fazla 120 kilo Çamaşır yıkama kapasitesine haizdir. Ücreti belirlemede Çamaşır yıkama kapasitesi önemlidir. Sanayi tipi çamaşır makineleri iş yerleri dışında yorgan ve battaniye yıkamak amacıyla da kullanılır.

İçi geniştir ve leke çıkarma özelliği yardımıyla tam hijyenik yıkama sağlar. Sanayi tipi çamaşır makineleri az yer kaplamalı ve sessiz çalışmalıdır. Mekanik yıkama özelliği iyi olmalı ve kullanımı basit olmalıdır. Farklı program seçenekleriyle her türlü hijyenik yıkama sağlamalıdır. Yedek parçaları kolay bulunabilmeli ve yetkili servisi ulaşılabilir olmalıdır. Özellikle hastane gibi kurumlarda tam hijyen sağlamalıdır. Aynı zamanda enerjiden tasarruf sağlamalıdır ve ergonomik olmalıdır. Istediğiniz firmadan alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!