Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi
Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi

Dragos Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Ülkemizde özellikle 1980’li yıllarda firmalar kendi dinamiklerini oturtmak amacıyla yurt dışında kullanılan ekipmanları temin etmişler ve kullanmaya başlamışlardır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte kullanılan ekipmanların yedek parça sıkıntısı giderilmiştir. Sanayi tipi çamaşır makinası de ülkemizde ki kanunlar çerçevesinde her işletmede olması gereken ürünlerdir. Hatta bazı kurumlarda farklı özellikler barındırması gerekir. Sanayi tipi çamaşır endüstriyel çamaşır makinesi olarak da geçer.

Dragos Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi

Hangi Kurumlar Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Kullanır?

Sanayi tipi çamaşır makinesi olmasının zorunlu olduğu kurumların başında hastaneler gelir. Hastaneler çamaşırların çok kirlendiği ve hijyenik olarak yıkanması gereken kurumlardır. Hastanelerin kullandığı sanayi tipi çamaşır makinesinde kirli çamaşır ve temiz çamaşır girişi farklı yerlerden olur. Program sayısı fazladır ve yıkama sıcaklığı yüksektir. Ön yıkama programı mutlaka vardır. Sanayi tipi çamaşır makina kullanan diğer kurumlar fabrikalar, oto sanayi firmaları, yemek firmaları, forma giyme zorunluluğu olan firmalar gibi birçok firma sanayi tipi çamaşır makinesi kullanır.

Nasıl Kullanılır?

Sanayi tipi çamaşır ev tipi çamaşır makinesine benzer. Sadece boyutları daha büyüktür ve program sayısı kullanılan firmaya göre değişir. Makinenin kurulacağı alan önemlidir. Zemine tam olarak oturması titreşim ve ses yapmasını engeller. Suyu alma, yıkama, sıkma ve kurutma işlemlerini belli programlar dahilinde yapar. İstenilen sıcaklık termostat dahilinde ayarlanabilir. Kullanılan deterjanlar sanayi tipi makineler için üretilmiştir. Köpürmez ve çevre dostu ürünlerdir. Sanayi tipi çamaşır makineleri her alanda kullanıldığı için yedek parçalara ulaşım sıkıntısı yaşanmaz. Üretici firmalar servis ve yedek parça sorunu için önlem almışlardır. Sanayi Tipi Çamaşır Makine Ülkemizde üretilen sanayi tipi çamaşır makineleri dış ülkelere satılacak seviyeye gelmiştir. Farklı özellik ve programlarda üretilerek kullanıcılara sunulmuştur. İç dizayn kadar dış dizayn da yapım aşamasında önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!