Beyaz Eşya Onarım
Beyaz Eşya Onarım

Beyaz Eşya Onarım Sizlere beyaz eşya alanında hizmet veren bir tamir şirketiyiz beyaz eşya demiş kendi buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın gibi ürünlerin tamiratını ve teknik desteğini sunan bir ticaret şirketi.özellikle white-westinghouse ve general elektrik markalı ürünlerin tamir hizmetleri ile karşınızdayız kusursuzluğu muz ve iş Akdeniz’de birlikte olan her türlü sorunları yerinden gideriyoruz. Alışagelmiş tamircilik dışında sizlere sunmuş olduğumuz yedek parça desteği ile de her alanda yanınızda oluyoruz.

Beyaz Eşya Onarım

Usta kadromuz ve Engin bilgilerimizle birlikte tüm destek taleplerimizi aynı gün içerisinde yanıt veriyoruz. Denize göre buzdolabı tamiri buzdolabı onarımı buzdolabı tamir servisi hizmetleri ile İstanbul’un en büyük platformu en geniş servislerinden bir tanesiyiz.
İhtiyacınızı karşılamak ve olası sıkıntıları gidermek için sizlerin yanındayız.

İstanbul’da Anadolu yakası’nın tamamını kapsayan geniş servis ağımız da ücretsiz tamir hizmeti ile sizlere güvenilir kuruluş olmayı vaat ediyoruz vadilerimizi arasında 1 sene garantili ve en ekonomik fiyatlarla tamir hizmeti sunan şirketlerden bir tanesiyiz. Lütfen hizmet almadan önce şirketimizin çalışma prensibini ve arızalı ürünün hata kodunu ya da sıkıntıları bizlere belirtin biz de geldiğimiz zaman ürünü anında giderelim. Beyaz Eşya Tamir İÇİN TEKNİK ONARIM HİZMETLERİ VERMEKTEYİZ.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!