Açık Kök Fidanı Nedir

featured

Açık Kök Badem Fidanı Cevizden zeytine, asmadan eriğe, elmadan kiraza kadar genişlettiğimiz ürün yelpazemizde, müşterilerimiz için meyve fidanı satışı yapmaktayız. Ürünlerimizi internet sitemizden sipariş edebileceğiniz gibi aynı zamanda Whatsapp destek hattımızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

Açık Kök Fidanı

Kısa süre üyelik işlemleri sonucunda aradığınız fidanlarımızdan sepetinize ekleyerek ödeme adımına geçiş yapabilirsiniz. Ürünlerimizden memnun kalan müşterilerimiz tekrar gelerek yeni fidan alımı yapmaktadır. Fidanlık.COM.TR Sizler için Meyve Fidanı Anaçları konusunda organik Fidanlar ve Açık Kök Fidanlar sunmaktadır. Fidanlarımız arasına eklediğimiz açık kök badem fidanı ürünlerimizde, yedi farklı cins bulunmaktadır.

Badem Fidanlarımız

İnsanlar arasında çağla olarak bilinen caccaro fidanı, ferraduel fidanız, ferragnes fidanı, laurenne fidanı, marta, nonpareil ve Texas badem fidanları vardır. Ürünlerimiz meyve vermek üzere geliştirilmiş fidanlarıdır. Herkesin badem fidanı satın alabilmesi için kaliteli ürünlerimizi uygun fiyata satıyoruz. Farklı ülke kökenli olan fidanlarımızı yetiştirirken dikkat etmeniz gereken konulara, fidanların açıklama kısmında bulabilirsiniz.

Kendi bölgenizin iklimine daha uygun fidanları tercih ederseniz meyve verme oranı oldukça yükselecektir ve kaliteli bademler yeme ihtimaliniz oldukça artacaktır. Kargoyla gönderdiğimiz fidanları, hızlı şekilde sizlere ulaştırmak hizmet hedeflerimiz arasındadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!