Youtube Shorts İle Para Kazanmak
Youtube Shorts İle Para Kazanmak

Youtube Shorts İle Para Kazanmak Çoğu insan internetten para kazanmak istiyor ve bunun için araştırmalar yapıyor . Nasıl , ne yaparak internetten para kazanacaklarını tam olarak bilmiyorlar. İnternetten para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil. Herkes internetten çok kolay şekilde fazla fazla para kazanıldığını düşünüyor. Ama buradan da para kazanmak o kadar da basit değil. Bu makalemizde Youtube Shorts ile internetten nasıl para kazanıldığını açıklayacağız.

Youtube Shorts İle Para Kazanma Yönetimi

Şuan da herkesinde kullandığı bir uygulama olan Youtube’den para kazanıldığını çoğu insan haberdar olduğu bilinmekte. Ama Youtube’den para kazanmak için bu işe başlayan çoğu kullanıcı daha yolu yarılamadan bu işten vazgeçiyor çünkü bu iş sabır isteyen bir iş. Youtube’a başladığınızın ertesi günü para kazanmaya başlayamıyorsunuz. Youtube’un para kazanmak için bazı şartları var ve bu şartlar bu işi yapmak isteyenleri gerçekten zorluyor. Birde Youtube’den para kazanmaya başladığınız da işin içine vergilerde giriyor. Çoğu kişi bu prosedürlerle de uğraşmak istemediği için bu işi yolun başında bırakıyor. Kısaca Youtube’den para kazanmayı özet geçtik. Sırada Youtube Shorts ile nasıl para kazanabilirsiniz bunu anlatacağız. Youtube Shorts İle Para Kazanmak Nedir bu Youtube Shorts? Daha önce Tiktok kullanmış olanların bileceği bir şey aslında. Tiktok’da olduğu gibi telefon ekranı boyutunda olacak şekilde 1 dakikalık videolara diyoruz aslında. İlk olarak bu akım Tiktok ile başladı ardından Instagram bunu kendi platformuna Instagram Reels olarak yayınladı. Şimdilerde ise Youtube kendi platformunda Youtube Shorts olarak yayınladı. Youtube Shorts ile nasıl para kazanılır ? Youtube kanalınıza video boyutu telefon ekranı ve 1 dakikadan kısa videolar çekerek yayınlamanız gerekiyor. Elinizi çabuk tutmanız sizin için daha iyi olacak çünkü Youtube Shorts yeni yeni keşfedilmeye başlanıyor ve önüde oldukça açık. Elinizi çabuk tutarsanız bu işten güzel izlenmeler alabilirsiniz. Peki bu videoları yüklediniz ve nasıl para kazancaksınız. Youtube her ay Shorts videosu çekenler için 10.000 Dolar gibi bir bütçe ayırdı ve bu bütçe Youtube Shorts videosu çekenlerin videolarının etkileşim ve izlenmelerine göre dağıtılıyor. Bu kısımda birazda şanslı olmanız gerekebilir. Çünkü videolarınız izlenmesine göre bu bütçeden sizde yararlanabiliyorsunuz.

Videolarımı Nasıl Daha Çok İzlettirebilirim ?

Videolarınızı insanlara daha çok izlettirmek istiyorsanız, videolarınızı ilgi çekici yapmalısınız. Bu videolar kısa olduğu için videonuzun girişi çok önemlidir. ilk on saniyeye çok dikkat etmelisiniz. İzleyici elde tutmak istiyorsanız, videonuzun konusu,kaliteside oldukça güzel olmalıdır. İzleyici ne kadar çok dikkat çeken bir video varsa orada daha çok durur. Hatta videoyu izlediğinde tekrar bile izleyebilir ve bu da sizin videonuzun etkileşimini arttır, videonuzun daha çok önerilmesini sağlar. Youtube Shorts İle Para Kazanmak Bu sayede videonuz daha çok kişinin sayfasına düşer ve izlenmesi her dakika artar. Youtube Shorts videonuz izlenmiyor diye üzülmeyin, videonuzu silmeye de kalkmayın çünkü Youtube Shorts videolar attığınız anda patlayabilir, attıktan günler sonra da patlayabilir . O yüzden ümidinizi kaybetmeyin sabırlı olun. En başta da söylediğimiz gibi bu işin en büyük sırrı sabır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!