Perde Dekorasyonu

salaon perde modelleri
salaon perde modelleri

 

Bir malikânenin, tüm nizam ve intizamını tek Bir perde ile lanse edebilirsiniz. Peki, Perde Dekorasyonu evinizin daha geniş ve daha ferah görünmesi için perde dekorasyonuna önem vermeliyiz.

Perde Tasarımı

Bütün evlerde kesinlikle mevcut olan, vazgeçilmezimiz olan tabi ki perdeler. Perdeler sadece evin dışardan görünmemesini, hususi hayat alanımızı koruma altına alan malzeme değildir. Bunların yansıra başka birçok özelliğe de sahiptir.

Perde Dekorasyon Nasıl Olmalıdır?

Perdenin dekorasyon kalitesi tabi ki kumaştan belli olur. Perdenin bir süre zarfında ne kadar yıpranacağını, sağlamlığını, hangi periyodik düzende bakım gerektiğini, kumaşı ortaya koyar. Perde oldukça ağır ve kalın ise güzel durması zor olacaktır. Şayet daha hafif ve ince ise de düzgün bir şekilde asılmayacak, duru bir şekilde aşağı doğru düşmeyecektir. Perde Dekorasyonu Perdenizin asıldığında zarif ve net durmasını temel alarak kumaş seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlara önem vermeliyiz. Renk seçimi yaparken odanın renk dekorasyonu ve odanın gün içerisinde ne kadar güneş ışığı aldığı ile ilgili olarak seçim yapılmalı. Bunun yanında oturma grupları ve mobilya renklerinin tonun da ya da benzer tonda renk seçimi yapılmalıdır. Duvar üzerindeki renk ile aynı tonda perde dekorasyonu sıkıcı ve daraltıcı bir ortam oluşturabilir.

Perde Dekorasyonu

Uzun Ve Pile Şıklığı Perdenizin uzunluğunu belirlerken, perdenizin nereden başlayacağına karar vermelisiniz. Perde dekorasyonu konusunda uzman kişiler, perdeleri, Perde Tasarımı pencerenin 20-25 cm üstünden asmayı tercih ederler. Genellikle toplumumuzda perdeler tavandan zemine kadar asılsa da, bu boğucu bir ortam oluşturuyor.

 Perdeler Çamaşır Makinesinde Yıkanabilir Mi?

Perdenizi alırken önem verilmesi gereken bir diğer hususta perdenin bakımı ve temizliği konusudur. Genellikle perde kumaşları hassas yapısı ile alakalı olarak sadece Kuru temizleme de yıkanabilir. Perde Dekorasyonu Mevcut yapısını koruması ile ilgili olarak kuru temizleme de yakınması ve bakımın yapılması son derece önemlidir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!